Mediteran Travel

Enkle løsninger, store ambisjoner og et spennende marked i vekst gjør Mediteran Travel til en av de mest spennende aktørene langs Adriaterhavskysten!
Det polske familieselskapet har etablert seg med begge beina i Kroatia, og har en rekke ulike tilbud og løsninger til ferierende gjester fra hele Europa.

Kystbyen Omis, der Mediteran Travel leier ut minihus ved stranden.

 
Falt for Kroatia
 
-Mine foreldre dro til Kroatia for mange år siden på ferie, og falt pladask. Siden den tid har det blitt både ferier og utviklingsprosjekter, og Kroatia har blitt hele familiens andre hjemland, forteller Oskar Bryja som har ansvaret for utvikling og turismedelen i det raskt voksende familieselskapet.
 
Glamping
 
Konseptet de har kommet lengst med, er salg og utleie av minihus, sentralt plassert ved stranden en rekke steder langs kysten. – Foreløpig har vi hus til leie i Omis, Baska Voda, Ciovo, Seget Vranjica, Sibenik og Brezice. Sistnevnte ligger i Slovenia, mens de andre lokasjonene ligger sentralt til i forhold til flyplassen i Split.

Minihusene til selskapet leveres i flere ulike varianter, enten man reiser alene eller med hele familien.

 

Husene våre er designet med utgangspunkt i at Kroatia er et utendørs land, sier Oskar. Store deler av Europa krever større husareal innendørs med tanke på klimaet, men i sommerhalvåret er man for det meste utendørs i Kroatia. Det meste av tiden er man på stranden, terrassen eller ute på restaurant. Da er det ikke behov for de store arealene innendørs, derfor er våre enheter levert med plasseffektive rom og praktiske løsninger. Her finner du alt du trenger for en ferie; kjøkken, bad/dusj, soverom og et lite oppholdsrom i tillegg til terrassen.

 

 
 

 

 Utviklingsplaner
 
Selskapet har foreløpig 400 enheter for utleie i Kroatia, men er hele tiden på leting etter nye, interessante områder. – Vi ser en endring i etterspørselen fra gjestene, og ser at flere og flere setter pris på denne måten å feriere på, forteller Bryja.
Mediteran Travel er allerede en av de største aktørene i Kroatia, men ser ingen grunn til å hvile på laurbærene.
Husene er ferdig produsert i deler, og settes sammen på stedet i en rask prosess. Det tar inntil 48 timer fra monteringen starter til huset står nøkkelferdig og klar til innflytting.
 
Luksusleiligheter
 
I tillegg til mindre enheter for utleie satser også selskapet i det ordinære leilighetsmarkedet.
-Akkurat nå jobber vi med et veldig spennende prosjekt Tribunj, nord for Sibenik. Store, luksuriøse leiligheter med høy standard og et bredspektret tilbud til gjestene. Full service som også inkluderer barnepass for travle foreldre som ønsker en rolig kveldsmiddag.
 
Koronavennlig
 
Med tanke på at vi tilbyr frittstående, selvstendige enheter er vi således perfekt tilpasset den nye hverdagen med COVID-19. Her kan man oppholde seg avslappende og fritt uten å tilbringe tid i heiser og trange korridorer, slik som på hotell.
 
 

 
Komfortabel ferie
 
Stikkordene er komfort og effektivitet i best mulig kombinasjon. – Gjestene våre skal ha det best mulig på minst mulig plass, forteller Oskar og viser bilder av de ulike alternativene. Her kan man bo opp til 7 personer på en liten flate. Foreløpig kommer minihusene i hele 9 ulike utførelser og flere kombinasjonsmuligheter. Om man er stor eller liten familie, to personer, en vennegruppe – minihusene er et godt og spennende alternativ når du skal til Kroatia på ferie!
 
 
 
 

Del artikkelen på facebook:

Share on facebook
Facebook

Relaterte artikler

Zagreb

Zagreb er en flott by, sommer som vinter, og en perfekt destinasjon for en langweekend

Les mer

Brac

Med sine 396 kvadratkilometer er Brač den største øyen i Dalmatia, og den tredje største

Les mer

Hvar

Øya Hvar ligger midt i Dalmatia, som en langt og smalt bindeledd mellom fastlandet, øyene

Les mer